Skuggkysst

Bilden ovan är tagen på mina kusiners landställe, där vi bor på somrarna. :) 
 
Skuggkysst
Av Richelle Mead 
Antal sidor: 459
Serie: Vampire Academy #3
 
Handling
Intriger och kamp på liv och död bland vampyrer på high school! 
"För sent. Dimitri och jag såg honom samtidigt, men Dimitri var närmast. Blekt ansikte. Röda ögon." 

Det är vårtermin på S:t Vladimirs skola för vampyrer. Rose Hathaway ska snart ta sin high school-examen och lämna internatet tillsammans med sin vän Lissa. 
Rose ser fram emot ett nytt liv utanför skolan, men efter sin vän Masons död under jullovet har Rose mått fruktansvärt dåligt. Hon ser oförklarliga, skrämmande saker, har svårt att koncentrera sig och om nätterna drömmer hon hemska mardrömmar. Det känns som om hon håller på att bli tokig och hon är så arg! 
 
Tankar 
Alltså AAAAAAAAHHHHHH!!! Jag är så imponerad av denna bok. Helt, wow! Storyn är så bra, och karaktärerna steg verkligen fram i sitt rätta ljus i denna bok, vilket var något jag saknade i de två första böckerna. Jag börjar verkligen bli ganska hängiven nu... Jag som trodde att jag inte skulle bli det, woops! Hursomhelst. Den här boken är helt enkelt, i brist på annat uttryck, skitspännande. I alla fall i slutet. Den var helt enkelt så jäkla bra så jag vet inte vad jag ska säga. Jag satt och bet på naglarna medan jag läste den, och det säger rätt mycket. Jag bytte även ställning om och om igen... Och trots sidantalet å blev den inte tråkig en enda gång! Det är ganska ärovärt av författaren tycker jag. Man sitter och skrattar och 'awww'-ar sig och gråter(inte riktigt, men nästan), och biter på naglarna och oroar sig... Vilken känslostorm, som jag aldrig trodde att en Vampire Academy-bok någonsin skulle kunna locka ur mig!  
Och jag måste bara få säga detta: D-I-M-I-T-R-I. Herrejesus i himlen osv. Jag bara åååh jag är bara sååå såld på honom! Särskilt på honom och Rose tillsammans, dock. ÄLSKAR.
 
REAKTIONER: 
   
 
 
(skulle kunna hålla på hur länge som helst...)
 
Jag rekommenderar verkligenverkligenverkligen den här serien. Alltså typ ultimatum, x2000 osv. 
 
Betyg: 4,5/5